En suverän allroundbåt och framförallt familjebåt är båten Daycruiser. Med denna båten så kan du njuta av en avkopplande fritid och soliga upplevelser. Daycruiser båtar fungerar lika bra att använda till dagsturer ute på vattnet som att övernatta i båten. Det finns öppna ytor för det sociala umgänget och finns det ett kök i båten så är det placerat i båtens sittbrunn (skyddad sittplats) så att alla kan hjälpa till med att laga maten. Fördelarna med att äga en daycruiser är alla fritidsaktiviteter man kan göra, som exempelvis åka vattenskidor och liknande. Båten är även perfekt för att ta sig från ett ställe till ett annat, som kan vara till din sommarstuga, någon ö eller bara åka runt lite och kanske fiska.

Finansiera båtköpet

Härlig fart och härligt väder!

En smidig och enkel båt med flera fördelar och som har familjen som målgrupp. Men det finns dock även en nackdel med daycruisern. Börjar du titta på ekonomin, speciellt båtens bränsleekonomi, så är det kanske inte lika roligt längre. Det är inte svårt att göra sig av med 50 – 100 liter bensin på bara en timma om du till exempel har en motor på cirka 350 hk. Det är heller ingen billig båt i inköpspris, men det är så värt köpet! Men om du vill så kan du ju låna pengar till båten och om du jämför på enklare.se vilka båtlån som är bäst, så kan du nog skaffa din efterlängtade båt.

Drömmen om en egen ö

Drömmen om att köpa en privat ö kan gå hand i hand med ett båtinköp. Tyvärr kan det vara svårt att hitta en hel ö till salu men vinner man på lotto kan det bli en riktigt sanndröm. Att satsa på att köpa en båt kan göra sommaren väldigt härlig och kanske hittar man en stuga på en enskild ö som man kan hyra och testa livet som öbo i Sverige eller kanske utomlands.

april 11, 2018

hamilton